U11 KVK - Ol. Charleroi: 6-3 Printervriendelijke versie

De eerste terugwedstrijd van het seizoen en we waren benieuwd welke vorderingen onze ploeg gemaakt had tegenover het begin van het seizoen.
 
Zoals U zich misschien herinnerd was dit een incidentrijke wedstrijd met een echte home scheidrechter.
Wij kunnen nu al zeggen dat bij deze eerste terugwedstrijd de balans echt naar ons overhelde.
 
Wij begonnen de wedstrijd zonder Glen die sukkelt met een ontsteking op de achillespees. Wij hopen dat hij vlug herstelt en terug bij de groep is.
 
Onze ploeg begon met volle overgave aan de wedstrijd en nam onmiddellijk het heft in handen. Reeds na 5 min. opende Calvin de stand met een mooi schot.1-0
 
Ook Fausto was even nadien kort bij een doelpunt. De tegenstrever werd geen rust gegund en na 10 min.  was er een mooie aanval die vertrok bij Lucas gevolgd door een een-twee tussen Mathias en Rob,mooi afgewerkt door Mathias in de hoek. 2-0
 
Een hard werkende Calvin en Quinten  hielden het tempo op het middenveld erin, hierdoor kreeg Charleroi niet de mogelijkheid om ons te bedreigen.
 
Ondanks ons meesterschap lag een misverstand achteraan aan de basis van een doelpunt rond het kwartier van de eerste helft.2-1
 
Wij lieten ons niet doen en via een aanval die vertrok bij Calvin naar Rob en een pas naar Mathias stond het 3-1.
 
Calvin vond dat hij niet kon achterblijven  bij Mathias en kopte de 4-1 op het bord. Dit was dan ook de ruststand.
 
Een knappe eerste helft van onze jongens.
 
De tweede helft begon zoals de eerste en na 10 minuten begon de mooiste aanval van de wedstrijd. In één tijd ging de bal van Quinten achteraan naar Thomas-Tom-Fausto-Mathias-Lucas om te eindigen bij Rob die met een hard schot binnenknalde.Een droomdoelpunt. Iets om in te kaderen en te koesteren. Een doelpunt waar bijna de ganse  ploeg deel in had.
 
Even voordien had een eenmansactie van Charleroi door niet kordaat genoeg verdedigen een tweede tegendoelpunt opgeleverd. Stand 5-2.
5 minuten voor het einde zette Jarne zijn hoofd  nog eens tegen de bal na een hoekschop en het was 6-2.
De laaste minuut van de wedstrijd mocht een speler na een fout tegen ons maar niet gefloten ,doorgaan en nog tegenscoren. Eindstand: 6-3.
 
Een meer dan verdiende zege met teveel tegendoelpunten  die stuk voor stuk te vermijden waren
 
Waar tegen Leuven de scheidsrechter een zeer uitstekende wedstrijd floot waren er dit maal toch enkele schoonheidvlekjes op de leiding.
 
Deze scheidsrechter is iemand die blijkbaar graag voordeel geeft bij het spel wat goed is voor de snelheid van het spel zelf.
 
Bij Charleroi liepen echter enkele spelers rond die niet meer tegen het randje maar echt over de rand voetbalde met gemene fouten tot gevolg.
 
De spelers met gebaren trachten te bedaren hielp hier niet en er waren dan ook zeker 3 gele kaarten op hun plaats geweest,fouten die echt te ver gingen.
 
De enige methode die misschien zou geholpen hebben aangezien de verwittigingen niet hielpen ,waren gele kaarten.
 
Tom en Calvin kunnen ervan meespreken. Ze liepen alle twee kwetsuren op die niets met voetbal te maken hadden en op dit niveau kan dat niet.
 
Hopelijk zijn ze er volgende week terug bij. Voor Calvin zag het er echt niet goed uit en dit na een trap wanneer de bal al een tijd weg was.
 
Ook Tom werd gewoon langs achter in de rug aangetrapt terwijl hij niet meer in het bezit was van de bal.
 
In elk geval kunnen wij nu zeggen dat wij in vergelijking met het begin van het seizoen merkelijk gegroeid zijn als ploeg en individueel.
 
Wanneer de ploeg zo verder doet gaan ze een mooi seizoen tegemoet en natuurlijk ook de weer talrijk opgekomen supporters nog aangename momenten verschaffen.
 
Verslag: OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure