U11 KVK - OHL: 0-4 Printervriendelijke versie

Het was voor ons de grote dag. De grote test kwam eraan. Twee ploegen die nog niet verloren hadden met dit verschil dat Leuven alles met ruime cijfers gewonnen had.
 
Het werd dan ook een bang afwachten wat het zou worden. We waren op het ergste voorbereid voortgaande op de commentaren op de website van OHL.
 
Wanneer wij het resultaat zien zou men denken dat onze vrees gegrond was en dat wij er niet bij te pas kwamen maar niets is minder waar. Wij wisten dat Leuven steeds zeer snel uit de startblokken kwamen en vlug scoorde.
 
Ook nu was het niet anders reeds na 5 minuten was het 0-1 en na 10 minuten 0-2.Twee doelpunten die vermeden konden worden maar de klok was niet terug te draaien.
 
De vrees dat onze mannen de koppen zouden laten naar beneden gaan was ook ongegrond,integendeel. Ondanks de achterstand begonnen zij beter te spelen en waar Leuven de eerste 15 minuten het meeste balbezit had en ook technisch beter was namen wij meer en meer de wedstrijd in handen. Quinten,Mathias,Lucas en Rob stelde de keeper van Leuven serieus op de proef maar die stond wel uitstekend te keepen.
 
Achteraan en in het middenveld hadden wij de wedstrijd onder controle. Er hing voortdurend een doelpunt in de lucht  maar op een zeldzame tegenaanval kon Leuven uitlopen tot 0-3. Een serieuze opdoffer was dit en dat een paar minuten voor de rust.
 
De tweede helft begonnen wij nog enthousiaster dan de eerste en gingen onmiddellijk in de aanval en weer liepen wij tegen een paar counters op die ei zo na naar een vierde doelpunt leidde.
 
Leuven was technisch toch iets beter en bleef zeer gedisciplineerd en in hun positie spelen zodat wij het niet gemakkelijk hadden om openingen te maken. Zij hielden de ruimte klein en speelde kort op de man.
 
Wij bleven er voor vechten en ook door goed samenspel kwamen wij eigenlijk aan een viertal zeer goede kansen. Deze werden subliem door de keeper van Leuven geweerd.
 
Dit waren schoten van Ward, Mathias,Willem ,Lucas en een serieuze patat van Wout maar alles werd ofwel gemist door de zenuwen ofwel door de doelwachter van Leuven uit het doel geranseld.
 
Ons middenveld met Tom als centraal aanspeelpunt deden meer dan hun best en hadden een tijdje zelfs de bovenhand over Leuven en dit wil toch wat zeggen.
 
Na 22 minuten in de tweede helft ging Leuven nog eens op de wandel en kon de 0-4 scoren. Dit tegen de gang van het spel in.
Ondanks deze nieuwe opdoffer bleven wij gaan voor dat ene doelpunt maar het mocht niet zijn.
Eindstand: 0-4
 
Langs de ene kant waren wij allen teleurgesteld want onze jongens verdiende dit niet maar daar tegenover stond dan toch de fierheid voor de manier waarop zij tegenstand boden.
 
De Leuvense trainers en begeleiders waren het volledig eens dat onze ploeg beter verdiende dan dit. Wij waren de enige ploeg die zoveel weerwerk geboden had aan hen tot op heden. Zij waren gewoon over de tegenstander heen te wandelen maar hier was het duidelijk anders geweest.
 
Een dikke proficiat aan ALLE spelers voor hun inzet en het plezier dat zij ons bezorgd hebben. Trainer Ben doet het goed met zijn groepje en verdiende meer dan die droge 0-4.
 
Wij kunnen ons verzoenen met het feit dat Leuven won,dit was niet onverdiend maar de uitslag geeft een totaal verkeerd beeld.
De papa’s en de mama’s massaal aanwezig waren toch fier op hun kroost en dat mocht ook.
 
Voor te eindigen dient  de scheidsrechter gefeliciteerd te worden voor zijn uitstekende leiding . Iets wat  dikwijls vergeten wordt.
 
OT
 
 
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Sp.-Mopertingen
KVK Tienen
zondag 8 december 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Het is wegens grote belangstelling niet meer mogelijk om in te schrijven voor de gastronomische footlunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen KOSC Wijgmaal. We begroeten fijnproevers graag voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC.

15/10/2019

Voor de wedstrijd op het veld van Bocholter is iedereen fit. Grancea, Kempeneers, Vanwelkenhuysen en Damblon zijn pas aan hun eerste trainingen toe en komen mogelijk nog niet in aanmerking. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Grancea (?), Kempeneers (?), Vanwelkenhuysen (?), Damblon (?).

12/10/2019

Grancea, Kempeneers en Vanwelkenhuysen hebben de trainingen hervat maar blijven twijfelachtig voor de wedstrijd tegen K. Londerzeel SK. Bourguignon heeft schoolverplichtingen. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu en Loman.

05/10/2019

Geen Lucas Damblon (scheurtje in hamstrings), Florin Grancea (scheur dijspier), Dylan Vanwelkenhuysen (quadriceps) en Pieter Kempeneers (scheur dijspier) voor de wedstrijd op het veld van Sporting Hasselt. Ook doelman Brecht Mombaerts (scheur in meniscus) is enkele weken out. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Lusadusu, Singh, Bogaerts, Claes, Convents, Acke, Ventôse, Deflem, Bourguignon en Loman.

28/09/2019
Grancea is onbeschikbaar en ook Kempeneers (kniestoot) is twijfelachtig voor de partij op het veld van Berchem Sport. Selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Kempeneers (?), Singh, Convents, Claes, Vanwelkenhuysen, Matterne, Deflem, Acke, Lusadusu, Bourguignon en Loman.
 
21/09/2019

Ontdek onze partnerbrochure