U11 KVK - OH Leuven: 0-3 Printervriendelijke versie

Lucas voor drie weken aan de kant met een enkelkwetsuur,Thomas al geruime tijd aan de kant voor een lieskwetsuur en Niels nog steeds ziek konden toekijken hoe hun ploeg het ging doen tegen de leider.
 
Onze mannen begonnen ditmaal scherp aan de wedstrijd en met de wind in de rug drongen zij OHL op hun speelhelft terug. OHL was op verdedigen aangewezen en trok de deur goed dicht. Er kwamen wel enkele kansjes maar echte grote doelkansen bleven uit.
 
Op de 15e min kwam Leuven aan zijn eerste aanval van de wedstrijd toe en meteen was het ook raak. Mooi uitgespeeld en 0-1.Wij waren nog aan het bekomen van deze opdoffer toen Leuven bij een tweede aanval op de 18e minuut onze verdediging op het verkeerde been zette en weer scoorde 0-2.
 
Na dit doelpunt gingen wij naarstig op zoek naar de aansluiting maar zowel in de 26e als in de 27e minuut kwam Jarne zeer kort bij een doelpunt maar tegenslag verhinderde dat. Integendeel in de 30e minuut ging Leuven nog eens op wandel naar voor en scoorde zowaar 0-3.Een overdreven stand. Uiteindelijk was OHL drie maal aan onze goal geweest en het was driemaal prijs. Op zich is dit natuurlijk ook  een verdienste maar toch.
 
Ruststand 0-3.
 
De tweede helft mocht Leuven beginnen met de wind in de rug en nu kregen wij het omgekeerde beeld van de eerste helft. Leuven dat drukte en wij die aangewezen waren op verdedigen en tegenaanvallen. Leuven kreeg nog een drietal mooie kansen maar het moet gezegd dat Gilles uitstekend stond te keepen en zo een grotere achterstand verhinderde,ook Quinten toonde zich een zeer goed sluitstuk van de verdediging zonder de anderen daarbij tekort te doen integendeel.
 
Eindstand 0-3
 
Uiteindelijk won OHL verdiend deze wedstrijd maar wij hadden toch zeker een doelpunt verdiend. Verliezen van een tegenstrever die beter is ,is geen oneer integendeel. Men moet dit kunnen toegeven en er moet dan ook niet gezocht worden naar oorzaken voor deze nederlaag. De beste heeft gewonnen en daarmee is het gezegd.  Het bewijst nog eens dat spelen tegen een ploeg die zelf voetbal speelt en laat spelen steeds wedstrijden geeft die aanspreken. De uitslag is dan bijkomstig alhoewel we natuurlijk liever winnen ,maar wedstrijden zoals verleden week tegen Eupen en voordien in Charleroi zijn een nachtmerrie voor iedereen die er staat op te kijken.
 
Wij kunnen alleen maar zeggen: Jongens doe zo verder,ondanks de nederlaag kunnen jullie terugblikken op een goede wedstrijd. Spijtig dat wij niet meer ploegen kunnen bekampen zoals OHL. Tegen dergelijke tegenstrevers gaan wij ook beter voetballen omdat dit een positieve tegenstander  is en van dergelijke tegenstanders kan men zelf ook iets leren als speler.
 
Speciaal wil ik toch vermelden dat de scheidrechter een pluim verdiend voor zijn wedstrijd .Wat een verschil met de uitwedstrijden die we dit jaar al gehad hebben.
 
Met dezelfde ingesteldheid zijn wij terug op weg de ploeg te worden van voor de winterstop en dat belooft voor de volgende wedstrijden.
 
Verslag: OT
 

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure