U11 KVK - KVSK United 3-0 Printervriendelijke versie

Thomas kon niet spelen. Sukkelt noch steeds met een blessure. De wedstrijd begon op het scherp van de snee met een United dat zeer kort op de bal speelde en geen ruimte liet. Wij waren dit spel al wel een beetje gewoon van deze ploeg en ook hun technisch goed voetbal, zij beschikken over enkele goede voetballertjes. Ondanks dit konden wij toch een paar keer serieus dreigen en schoot Rob juist naast na een solo actie naar doel.
 
De 15 e minuut kregen wij een hoekschop en men paste daar een ingestudeerd nummertje toe. Fausto naar Calvin. Calvin naar Fausto en mooi binnengetrapt. 1-0 De rest van de tweede helft werd er gewoon kort op de man gespeeld en kwamen er geen openingen meer. Bij United liep wel een speler met het nummer 2 die blijkbaar niet gekomen was om te voetballen zoals zijn vriendjes. Hij deed niets anders dan trekken en duwen en indien nodig ook natrappen. Hij zorgde ervoor dat er bij momenten geen voetbal meer gespeeld werd en dat het alleen over contacten ging.
 
Ruststand: 1-0
 
United trachtte in het begin van de tweede helft het spel in handen te nemen maar dit ging  moeilijk omdat ook wij ons niet lieten doen. De eerste 20 minuten van deze periode was meer gevechtsvoetbal dan technisch voetbal en begon zo wat op een fysieke veldslag te lijken.
 
De nummer 2 van United deed zijn spel weer alle eer aan en trapte en trok er lustig op los. De scheidsrechter had hier vind ik wel eerder moeten ingrijpen om deze speler tot de orde te roepen. Onze spelers bleven hierbij nog kalm, het had anders kunnen lopen. Op de 25e minuut had Lucas een mooie actie in huis die eindige met een mooie voorzet naar Fausto en die liet deze kans niet liggen. 2-0
 
Toen mocht de nummer 2 gaan rusten want zijn acties hadden tot niets geleid. Op de 28ste minuut dook Lucas dan de grote rechthoek in en werd door een verdediger van de sokken gelopen. Penalty. De strafschop werd keurig omgezet door Quinten. Eindstand 3-0. Cijfers zijn wel te zwaar.
 
Een wedstrijd verdiend gewonnen tegen een United dat van technisch voetbal overgeschakeld is op meer fysiek voetbal. Het komt die ploeg toch niet echt ten goede . Zij beschikken over enkele kleine, vinnige en technische goede voetballertjes die in dat geweld niet meer aan hun trekken komen. Bij de vorige wedstrijd op bezoek bij United was deze ploeg veel beter, en dan vooral met de ganse wedstrijd technisch en verzorgd voetbal.
 
Ten slotte nog een rechtzetting over de wedstrijd KVK-Dender. Ik heb in mijn verslag daar een own doelpunt aan Glen toegekend dit is ten onrechte gebeurd. Het zou een speler geweest zijn van Dender die de bal als laatste geraakt heeft. Ziezo hiermee is Glen terug in ere hersteld.
 
Verslag: OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Diegem Sport
1 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure