U11 KVK - KVSK United 3-0 Printervriendelijke versie

Thomas kon niet spelen. Sukkelt noch steeds met een blessure. De wedstrijd begon op het scherp van de snee met een United dat zeer kort op de bal speelde en geen ruimte liet. Wij waren dit spel al wel een beetje gewoon van deze ploeg en ook hun technisch goed voetbal, zij beschikken over enkele goede voetballertjes. Ondanks dit konden wij toch een paar keer serieus dreigen en schoot Rob juist naast na een solo actie naar doel.
 
De 15 e minuut kregen wij een hoekschop en men paste daar een ingestudeerd nummertje toe. Fausto naar Calvin. Calvin naar Fausto en mooi binnengetrapt. 1-0 De rest van de tweede helft werd er gewoon kort op de man gespeeld en kwamen er geen openingen meer. Bij United liep wel een speler met het nummer 2 die blijkbaar niet gekomen was om te voetballen zoals zijn vriendjes. Hij deed niets anders dan trekken en duwen en indien nodig ook natrappen. Hij zorgde ervoor dat er bij momenten geen voetbal meer gespeeld werd en dat het alleen over contacten ging.
 
Ruststand: 1-0
 
United trachtte in het begin van de tweede helft het spel in handen te nemen maar dit ging  moeilijk omdat ook wij ons niet lieten doen. De eerste 20 minuten van deze periode was meer gevechtsvoetbal dan technisch voetbal en begon zo wat op een fysieke veldslag te lijken.
 
De nummer 2 van United deed zijn spel weer alle eer aan en trapte en trok er lustig op los. De scheidsrechter had hier vind ik wel eerder moeten ingrijpen om deze speler tot de orde te roepen. Onze spelers bleven hierbij nog kalm, het had anders kunnen lopen. Op de 25e minuut had Lucas een mooie actie in huis die eindige met een mooie voorzet naar Fausto en die liet deze kans niet liggen. 2-0
 
Toen mocht de nummer 2 gaan rusten want zijn acties hadden tot niets geleid. Op de 28ste minuut dook Lucas dan de grote rechthoek in en werd door een verdediger van de sokken gelopen. Penalty. De strafschop werd keurig omgezet door Quinten. Eindstand 3-0. Cijfers zijn wel te zwaar.
 
Een wedstrijd verdiend gewonnen tegen een United dat van technisch voetbal overgeschakeld is op meer fysiek voetbal. Het komt die ploeg toch niet echt ten goede . Zij beschikken over enkele kleine, vinnige en technische goede voetballertjes die in dat geweld niet meer aan hun trekken komen. Bij de vorige wedstrijd op bezoek bij United was deze ploeg veel beter, en dan vooral met de ganse wedstrijd technisch en verzorgd voetbal.
 
Ten slotte nog een rechtzetting over de wedstrijd KVK-Dender. Ik heb in mijn verslag daar een own doelpunt aan Glen toegekend dit is ten onrechte gebeurd. Het zou een speler geweest zijn van Dender die de bal als laatste geraakt heeft. Ziezo hiermee is Glen terug in ere hersteld.
 
Verslag: OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure