U11 KVK - KVSK United 3-0 Printervriendelijke versie

Thomas kon niet spelen. Sukkelt noch steeds met een blessure. De wedstrijd begon op het scherp van de snee met een United dat zeer kort op de bal speelde en geen ruimte liet. Wij waren dit spel al wel een beetje gewoon van deze ploeg en ook hun technisch goed voetbal, zij beschikken over enkele goede voetballertjes. Ondanks dit konden wij toch een paar keer serieus dreigen en schoot Rob juist naast na een solo actie naar doel.
 
De 15 e minuut kregen wij een hoekschop en men paste daar een ingestudeerd nummertje toe. Fausto naar Calvin. Calvin naar Fausto en mooi binnengetrapt. 1-0 De rest van de tweede helft werd er gewoon kort op de man gespeeld en kwamen er geen openingen meer. Bij United liep wel een speler met het nummer 2 die blijkbaar niet gekomen was om te voetballen zoals zijn vriendjes. Hij deed niets anders dan trekken en duwen en indien nodig ook natrappen. Hij zorgde ervoor dat er bij momenten geen voetbal meer gespeeld werd en dat het alleen over contacten ging.
 
Ruststand: 1-0
 
United trachtte in het begin van de tweede helft het spel in handen te nemen maar dit ging  moeilijk omdat ook wij ons niet lieten doen. De eerste 20 minuten van deze periode was meer gevechtsvoetbal dan technisch voetbal en begon zo wat op een fysieke veldslag te lijken.
 
De nummer 2 van United deed zijn spel weer alle eer aan en trapte en trok er lustig op los. De scheidsrechter had hier vind ik wel eerder moeten ingrijpen om deze speler tot de orde te roepen. Onze spelers bleven hierbij nog kalm, het had anders kunnen lopen. Op de 25e minuut had Lucas een mooie actie in huis die eindige met een mooie voorzet naar Fausto en die liet deze kans niet liggen. 2-0
 
Toen mocht de nummer 2 gaan rusten want zijn acties hadden tot niets geleid. Op de 28ste minuut dook Lucas dan de grote rechthoek in en werd door een verdediger van de sokken gelopen. Penalty. De strafschop werd keurig omgezet door Quinten. Eindstand 3-0. Cijfers zijn wel te zwaar.
 
Een wedstrijd verdiend gewonnen tegen een United dat van technisch voetbal overgeschakeld is op meer fysiek voetbal. Het komt die ploeg toch niet echt ten goede . Zij beschikken over enkele kleine, vinnige en technische goede voetballertjes die in dat geweld niet meer aan hun trekken komen. Bij de vorige wedstrijd op bezoek bij United was deze ploeg veel beter, en dan vooral met de ganse wedstrijd technisch en verzorgd voetbal.
 
Ten slotte nog een rechtzetting over de wedstrijd KVK-Dender. Ik heb in mijn verslag daar een own doelpunt aan Glen toegekend dit is ten onrechte gebeurd. Het zou een speler geweest zijn van Dender die de bal als laatste geraakt heeft. Ziezo hiermee is Glen terug in ere hersteld.
 
Verslag: OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
Sporting Hasselt
zondag 2 februari 2020
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Loman is geschorst voor de partij tegen KVV Vosselaar. Bourguignon komt opnieuw in de selectie. Doelman Amenga is speelgerechtigd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Kempeneers,Claes, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Ventôse, Grancea, Deflem, Bourguignon en Amenga.

11/01/2020

Bogaerts is hersteld, maar het is nog afwachten of hij speelklaar raakt voor de partij tegen RC Hades. Damblon heeft de looptrainingen hervat. Loman, Bourguignon of Prado Hernandez worden nog aan de selectie toegevoegd. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea, Deflem, Bogaerts (?), Bourguignon, Loman, Prado Hernandez, Deltour.

04/01/2020

Aanvaller Luiza Polino onderschrijft een overeenkomst bij KVK Tienen. De 23-jarige Nederlander (°15/03/1996) kreeg zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en Dordrecht en voetbalde daarna bij R. Antwerp FC en hoofdklasser SV Nootdorp. De voorbije weken trainde hij al mee bij de beloften waarvan hij in eerste instantie ook deel van gaat uitmaken. Weetje: Polino is het neefje van Jordan Botaka, spits bij STVV.

23/12/2019

Doelman Brecht Mombaerts raakte geblesseerd op training en is ondertussen geopereerd aan de meniscus. Hij is enkele maanden onbeschikbaar. We wensen Brecht een snel herstel toe!

29/11/2019

Onze club verneemt het overlijden van de heer Edgard Loeckx, een gewaardeerd voormalig medewerker van KVK Tienen. De KVK-familie betuigt haar oprechte deelneming aan echtgenote Anny, familie en vrienden. De uitvaartplechtigheid vindt plaats in de aula van uitvaartcentrum Rummens op zaterdag 9 november om 11.30 uur.

08/11/2019

Voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC (aftrap om 14.30 uur!) kan trainer Claes opnieuw een beroep doen op Bourguignon. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch

02/11/2019

KVK Tienen speelt in SK Pepingen-Halle voor de eerste periodetitel. Lusadusu was ziek deze week, terwijl Bourguignon een schorsing uitzit. Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Acke, Kempeneers en Vanwelkenhuysen, aangevuld met twee spelers na de beloftenmatch.

27/10/2019
Grancea is weer out en Damblon pikt aan bij de beloften. Ook doelman Mombaerts hervat voorzichtig de trainingen. Voor de rest is iedereen fit voor de derby tegen KOSC Wijgmaal.
Selectie: Hannes, Deltour, Meeus, Vos, Bogaerts, Weeghmans, Singh, Convents, Claes, Matterne, Deflem, Ventôse, Acke, Lusadusu, Loman, Bourguignon, Kempeneers, Vanwelkenhuysen
 
19/10/2019

Ontdek onze partnerbrochure