U11 KVK - FC Dender: 5-4 Printervriendelijke versie

Een oefenwedstrijd tegen een eersteklasser. Het is eens iets anders. Onze mannen waren ditmaal gemotiveerd en dus klaarwakker. Zij lieten zich niet doen door de naam van een eersteklasser en namen de wedstrijd onmiddellijk in handen.
 
Het duurde 10 minuten met druk op het doel van Dender  en dan kregen we een vrijschop in ons voordeel juist buiten de grote rechthoek. Jarne even opzij voor Ward en wij stonden 1-0 voor. Ronde de 13 min. gaf Rob een hoekschop en Jarne kegelde binnen 2-0. Wij bleven de wedstrijd beheersen maar zoals dikwijls liepen wij juist voor rusten op een tegenaanval en de bordjes wezen 2-1.
 
Rust 2-1.
 
De tweede helft begonnen wij nogal nonchalant en na slecht ontzetten en een bal in de kluts stelde Dender gelijk. 2-2. In de 5 min na een afgeblokte aanval van Rob liepen wij weer op een counter en kon Dender ons op achterstand plaatsen 2-3. Ondanks deze tegenslag lieten wij de kopjes niet hangen en namen resoluut het heft in handen. Een actie van Jarne op rechts zette de ganse verdediging van Dender op het verkeerde been en Mathias had maar in te tikken.3-3. Een afgeblokte aanval van ons en een daarop volgende vrijschop bracht Ward weer in stelling en dan weet je het wel . 4-3
 
Nu liet ook Dender zich niet doen en zij gingen iets meer druk uitoefenen en bij een aanval  kon Glen ook scoren maar het was aan de verkeerde kant. Nu als Glen hem niet geraakt had was het ook raak geweest want een speler van Dender stond achter hem klaar om binnen te tikken.4-4. Dus Glen niet aantrekken. Na deze tegenslag toonde onze ploeg dat zij  karakter hadden. Bij de zoveelste aanval kon de doelwachter eerst een schot van Mathias en in de herhaling Jarne afblokken. Het was maar uitstel want even later kon Jarne de eindstand toch op 5-4 brengen.
 
Wij hebben genoten van een goede wedstrijd van onze ploeg,tegen een  tegenstander die actief is op het hoogste niveau. Uiteindelijk een toch meer dan verdiende zege.
 
Om te eindigen: onze scheidsrechter was zoals altijd 'gewoon heel goed'. De verdienste van de man in het zwart wordt te dikwijls vergeten. Daarom langs deze weg wensen wij hem een goed 2008 en hopelijk mogen wij hem nog vele wedstrijden als scheidsrechter begroeten.
 
Verslag:  OT
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure