KVK - Eendracht Aalst: 7-1 Printervriendelijke versie

Na het gelijke spel op Sinaai vorige week, zou een nieuwe overwinning welkom zijn. Door de afwezigheid van Onze hoofdtrainer Eddy Reyniers nam ik zelf de honneurs waar. Hilde Clessens weer bij de kern na blessure.
 
Vanaf de 1ste minuut direkt in de wedstrijd. Een aanval via Isabelle Ebhodaghe (die nog vaak in dit verslag zal voorkomen) op rechts Janice Cayman voorzet, Sindy Put die mooi doorliet voor Davina Philtjens. Haar schot werd gered door de Doelvrouw. In de 7’ was het dan wel raak. Snelle overschakeling van Balverlies naar balbezit. Kelly Paulus stuurde Davina diep, haar voorzet werd afgewerkt door Isabelle. 1-0. 18’ opnieuw aanval via de flank, nu langs rechts, voorzet Janice opnieuw Isabelle die de 2-0 beheerst in doel werkte.
 
Tussendoor kwam Aalst er af en toe mooi uit maar hun laatste pass kwam niet goed. 25’ Een strakke bal van Adeline Medard bereikte Isabelle die de Aalsterse doelvrouw mooi omspeelde en haar derde van de eerste helft afwerkte. 3-0. Op het halfuur een bal in de diepte van Nathalie Weytjens in de loop van Janice die prachtig de bal achter de doelvrouw bracht. 4-0. Vijf minuten later trapte Davina met een mooi afstandschot de 5-0 binnen. Kort voor het einde van de eerste helft weer een vlotte combinatie Kelly – Isabelle – Put, zij moest te ver uitwijken en kans voorbij.
 
Aalsterse meisjes kwamen wat sterker uit de startblokken in de tweede helft. Door een verminderde concentratie kregen zij wat kleine mogelijkheden. 49’ Een hoekschop werd door Heyrman aan de tweede paal binnengekopt. 5-1. De nonchalance kroop wat verder in onze ploeg.

Uitverdedigen wat minder, passes kwamen niet altijd meer aan. We scoorden toch nog twee keer. En wie dacht u, jawel Isabelle. 60’ Kelly stuurde Isabelle nog eens het straatje in, keeper omspeelt 6-1. 71’ idem dito, Nathalie richting Isabelle 7-1. In de laatste minuut spatte een schot van Davina uiteen aan de binnenkant van de verste paal.
 
Een prachtige 1ste helft gaf ons wat ademruimte in de 2de. Door het gelijke spel van Anderlecht, op eigen terrein, tegen Sinaai bedraagt de kloof weer 7 punten.
 
KVK Tienen: Heidi Peeters, Adeline Medard , Nathalie Weytjens, Petra Vanelderen, Catleen Coteur, Janice Cayman, Kelly Pualus, Elke Meers, Davina Philtjens ,Isabelle Ebhodaghe (75’ Wendy Mees), Sindy Put (62’ Kelly Salu)
 
Doelpunten: 1-0, 2-0, 3-0 (7’, 18’, 25’) Isabelle Ebhodaghe, 4-0 (28’) Janice Cayman, 5-0 (35’) Davina Philtjens, 5-1 (49’) Heyrman, 6-1 , 7-1 (60’, 71’) Isabelle Ebhodaghe.
 
geel: Ebhodaghe
 
Verslag: Stefaan Cox
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
K. Diegem Sport
1 september 2019
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

KVK Tienen sluit de voorbereiding af met een 1-0-overwinning tegen derde amateurklasser Eppegem.  William Acke scoorde tien minuten na de pauze vanop de stip het enige doelpunt in een partij die mede door de warmte aan een te laag tempo werd afgewerkt. Trainer Jo Claes gebruikte de partij om te experimenteren richting competitiestart zondag. Loman (voet), Matterne (heup) en Grancea (ziek) waren er niet bij. Damblon moest het veld verlaten met een spierblessure. 

25/08/2019

KVK won de oefenpot tegen eersteprovincialer SC Hoegaarden-Outgaarden met 5-1. Convents, Acke en Vanwelkenhuysen scoorden voor de pauze. Kempeneers en Damblon deden er nog eentje bij in de tweede helft.

21/08/2019
Enkel Ventôse is nog onbeschikbaar voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser RFC Tilleur. Hij heeft het lopen ondertussen hervat. De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers, Vanwelkenhuysen, Bourguignon, Lusadusu en Acke
17/08/2019

Opgelet: de oefenwedstrijd Thes Sport - KVK Tienen op woensdag 14 augustus begint om 19 uur en niet om 20 uur. Er wordt twee keer een uur gevoetbald.

13/08/2019
Voor de bekerwedstrijd op het veld van derde amateurklasser Doornik kan trainer Claes geen beroep doen op Acke (wonde na trap op training) en Ventôse (ligamenten enkel). De selectie: Hannes, Loman, Vos, Meeus, Weeghmans, Grancea, Deflem, Singh, Claes, Damblon, Bogaerts, Matterne, Convents, Kempeneers en Vanwelkenhuysen.
 
03/08/2019

KVK Tienen verloor met 0-2 van eerste amateurklasser SK Heist. In een snedige eerste helft had KVK onder meer via Covents en Acke prima kansen om te scoren, maar toonden de snelle en balvaste bezoekende aanvallers zich een stuk efficiënter. Osah Bernardinho en Bamona Lubelu verschalkten doelman Hannes nog voor het half uur. Vanwelkenhuysen en Bogaerts kregen mogelijkheden om in de tweede helft de aansluitingstreffer te scoren, maar die kwam er niet.

01/08/2019

KVK Tienen komt in actie op speeldag 2 voor de Beker van België. Tegenstander is derde amateurklasser RFC Doornik dat in de eerste ronde derdeprovincialer Maarkedal versloeg met 6-1. De wedstrijd in het Stade Luc Varenne wordt afgestrapt op zaterdag 3 augustus om 19.30 uur.

28/07/2019

Het is zover! Na enkele weken vakantie hervatten op maandag 15 juli de trainingen voor het eerste elftal. Afspraak om 19 uur in het Bergéstadion.

14/07/2019

KVK Tienen kent haar mogelijke tegenstanders in de bekercompetitie. Op speeldag 2 op 4 augustus gaat het richting derde amateurklasser RFC Doornik of derdeprovincialer KSV Maarkedal. De overige wedstrijden zijn nog niet geloot.

07/07/2019

De club verneemt het overlijden van HLN-sportjournalist Marc Otte. Als volger van onze club schreef hij in een periode van twintig jaar honderden artikels over KVK Tienen. De club biedt familie, collega’s en vrienden haar oprecht medeleven aan.

07/07/2019

Ontdek onze partnerbrochure