KVK Tienen (2) - Wetteren (2): 2 - 4 Printervriendelijke versie

De Tiense beloften hebben enkele goede wedstrijden achter de rug, tegenstander dit weekend was het Oost-Vlaamse Standaard Wetteren. De bezoekers begonnen met iets meer risico aan de wedstrijd.

Toch was het Tienen dat de beste start nam. Deflem kreeg een eerste kans na acht minuten. Hij knikte de voorzet van Guffens over de dwarsligger. Ook een Wetterse speler probeerde met het hoofd te scoren, maar mikte naast. In de 18e minuut schoot Nijs hard naar doel, maar stuitte op de doelman. J. Grondelaers was echter goed gevolgd en schoot de rebound met een vlam tegen de netten.

Even later maakte Nijs de actie op links, zijn schot zoefde voorlangs. Wetteren probeerde tegen te prikken. Een speler lobde van ver naar doel, de bal dwarrelde maar net naast. Deflem schoot het leder kort voor rust over de dwarsligger. De Tiense beloften gingen rusten met een 1-0 voorsprong.

De bezoekers kwamen erg sterk uit de kleedkamer. Van Cutsem bracht prima redding op een gevaarlijke kopbal. Even later was het wel raak voor Wetteren, nadat een speler zich stevig doorzette. Kort daarop doken de bezoekers opnieuw op voor het Tiense doel. Met een knappe lob kwamen ze op voorsprong.
 
De Tiense beloften waren even uit hun lood geslagen en moesten na een prima aanval van Wetteren al snel een derde doelpunt slikken. Toch bleef het niet zo vlot gaan voor de tegenstander. In de 63e minuut kreeg een speler van Wetteren een tweede keer geel en moest vroegtijdig de kleedkamer gaan opzoeken.
 
Tienen kwam vervolgens terug beter in de wedstrijd en kreeg weer wat meer kansen. De kopbal van Hendrickx werd door de doelman overgetikt en de lob van Roosbeek belandde even later net naast het doel. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd maakte J. Grondelaers er 2-3 van.
 
Geen minuutje later kon de hoop op punten opnieuw opgeborgen worden, toen een Wetterse speler de netten opnieuw deed trillen. Nijs en W. Grondelaers probeerden het in de slotfase nog met een schietpoging, maar kregen het leder niet meer binnen het doelkader. De Tiense beloften leden op die manier een 2-4 nederlaag tegen Wetteren.
 
KVK Tienen: Van Cutsem, Velaers, Singh (46’ Lutonadio), Hendrickx, Billen, Guffens, Roosbeek, Sarkisian (67’ W. Grondelaers), J. Grondelaers, Deflem, Nijs
Doelpunten: 18’ J. Grondelaers (1-0), 80’ J. Grondelaers (2-4)
 
Verslag door Astrid Hendrickx
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure