CS Visé (2) - KVK Tienen (2): 2-2 Printervriendelijke versie

Voor de allerlaatste uitwedstrijd van het seizoen trokken de Tiense beloften naar het Luikse CS Visé. De wedstrijd kwam maar traag op gang, met weinig kansen in de beginfase. Deflem mikte een eerste schietkans over het doelkader. Wat later maakte Berghmans de actie en trapte goed naar doel. De doelman duwde het leder met een prima redding in hoekschop. Sakar knikte de hoekschop vervolgens met het hoofd naast. Visé zorgde een eerste keer voor gevaar na 20 minuten. Van Cutsem kwam echter goed uit zijn doel en kon de bal onderscheppen. Na een goede aanval van de bezoekers kon Singh op^doel schieten. Zijn schot belandde in de handen van de doelman. Na een dik half uur spelen kreeg Deflem zijn tweede gele kaart, na twee fouten kort na elkaar, en moest Tienen nog een uur met een mannetje minder verder. Toch bleven de Tiense beloften de wedstrijd in handen houden. Voor de rust werd er niet meer gescoord.

Na de pauze bracht Nijs Tienen al snel op voorsprong. Slechts drie minuten later werd de vreugde alweer gedrukt. De tegenstander bracht met een lage vrije trap de stand opnieuw in evenwicht. De bezoekers lieten zich echter niet uit hun lood slagen en gingen opnieuw op zoek naar de voorsprong. Een schot van Nijs zoefde over de dwarsligger. Peeters verraste de thuisdoelman even later met een afstandsschot, dat via de doelpaal tegen de netten belandde. Vervolgens was het Visé dat opnieuw enkele goede kansen bij elkaar sprokkelde. Een kwartier voor het einde was het raak en maakte de thuisploeg opnieuw gelijk. De Tiense beloften konden vervolgens voor geen gevaar meer zorgen, waardoor de wedstrijd eindigde op een 2-2 gelijkspel.
 
KVK Tienen: Van Cutsem, Peeters (67’ Houart), Singh, Hendrickx, Sakar (72’ Janssen), Berghmans (69’ Massin), Roosbeek, Sarkisjan (65’ Willems), J. Grondelaers, Deflem, Nijs
Doelpunten: 50’ Nijs (0-1), 65’ Peeters (1-2)
Rode kaart: 32’ Deflem 
 
Verslag door Astrid Hendrickx
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
competitie stopgezet
Take care en blijf in uw kot!


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen) en William Acke (SK Kampenhout). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

De wedstrijd K. Londerzeel SK - KVK Tienen van zondag 9 februari wordt verplaatst naar zaterdagavond 8 februari. Aftrap om 20 uur.

15/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure