Op naar een prachtig seizoen met KVK Tienen!

KVK Tienen staat voor een belangrijke uitdaging met een nieuw seizoen bol van positieve verwachtingen. Iedereen heeft de afgelopen weken via Facebook en op deze website kunnen volgen hoe ons team zich heeft gevormd.
 
En gisteren was het zo ver: start van het seizoen 2018-2019.
 
Dank u allen
 
Als bestuur willen we in de eerste plaats een aantal mensen bedanken:
 
  • Alle vrijwilligers en medewerkers die zich elke week tomeloos inzetten om van KVK een succes te maken.
  • Alle ouders van de jeugdspelers die hun kinderen toevertrouwen aan onze trainers.
  • De trainers en e staf van de jeugd en het A-elftal die elke dag aan de slag gaan met onze jongste spelers.
 
Alles is nog niet perfect, maar we werken er aan. Alle goede raad is trouwens welkom.
 
Stamnummer 132 en Willy Schepers
 
Om dit alles te bereiken hebben we vanuit het bestuur hard gewerkt.
 
KVK Tienen heeft een bewogen geschiedenis. Bij het stamnummer 132 is het zelden 'een rustig' seizoen. Hoeft ook niet, we kennen dat ondertussen. Heel belangrijk om te benadrukken is dat de KVK-trein alleen kon vertrekken door de deskundigheid en de wilskracht van de voorbije jaren.
 
Onder leiding van erevoorzitter Willy Schepers kon de locomotief van KVK de rails terugvinden. Al was het soms eenvoudiger geweest om op te geven. Maar 'doorzetten en voortdoen' heeft het gehaald op falen. Willy Schepers heeft de scepter positief kunnen doorgeven aan een nieuwe ploeg. 
 
Daar kan geen enkel krantenartikel tegen op. We denken dan ook dat iedereen met eerbied, respect en met een dikke merci voor Willy, naar de voorbije periode kan terugkijken.
 
Nieuw KVK
 
Dat, beste supporters, is de basis van het nieuwe KVK.
 
Met Johan Vos als CEO, is er het afgelopen jaar een nieuwe ondernemer bijgekomen die samen met het nieuwe bestuur al het goede werk van Willy wil verderzetten.
 
Het nieuwe bestuur zal de club verder op sleeptouw neemt met dezelfde gedrevenheid als hun voorgangers. Want laat ons duidelijk zijn: het werk is niet af. KVK Tienen is een club die geworteld in een rijke traditie constant evolueert en bijstuurt mede op basis van de ervaring van voorheen.
 
Een aantal mensen verlieten het bestuur. Er is dus ervaring verdwenen, maar, en dat moet duidelijk zijn voor iedereen: ondertussen zijn er nieuwe mensen met nieuwe inzichten, een natuurlijke evolutie zoals in elke traditieclub.
 
Het nieuwe bestuur omarmt iedereen. We willen er ook zijn voor iedereen in de regio om het voetbalplezier te delen. Omdat KVK Tienen een deel is van zoveel mensen.  Een motor voor onze stad, een motivatie voor zoveel jonge sporters.
 
Op naar een prachtig seizoen!
 
Het KVK Tienen-bestuur
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Zwarte Leeuw
zondag 30 september
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van Sint-Lenaarts doet trainer Claes een beroep op Hannes, Mombaerts, Matterne, Bogaerts, Weeghmans, A. Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Calgan, J. Vos, Claes, Bourguignon en Lagrib en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Meeus en Lambrecth moesten verstek geven op training wegens ziekte.

22/09/2018

Doelman Nijsen komt in de selectie voor de wedstrijd tegen KRC Mechelen. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Claes, Weeghmans, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee aan te duiden spelers

16/09/2018

De wedstrijd KVC Houtvenne - KVK Tienen is verplaatst van zaterdag 30 maart naar zondag 31 maart (15 uur).

09/09/2018

Buiten Singh en Acke is iedereen fit voor de wedstrijd op het veld van Lyra-Lierse. Benali heeft gelukkig geen meniscusletsel. De selectie: Hannes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lambrecth, Marchoul, Cabumi, Bourguignon plus nog drie aan te duiden spelers na de beloftenmatch.

08/09/2018

KVK Tienen trapt de competitie af tegen KFC Nijlen met volgende selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Bogaerts, Matterne, Bourguignon, Weeghmans, Marchoul, Alexander Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Claes, Calgan, Lambrecth en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Benali (knie) is onbeschikbaar.

01/09/2018
Een ongeïnspireerd KVK kon niet overtuigen in de eerste helft van de oefengalop tegen derde amateurklasser KVW Zaventem. Kort na de pauze moest een nochtans attent keepende Hannes twee keer de bal uit zijn netten vissen, waaronder een mooi getrapte strafschop. Zaventem kon een tweede elfmeter even later niet benutten. De Tiense invallers brachten wel meer schwung in de partij. De ingekomen Lagrib en Lambrecth legden de 2-2 eindstand vast in de slotfase.
 
25/08/2018

KVK Tienen verloor de oefenwedstrijd van eersteprovincialer van Aarschot in eigen huis met 1-2. Cabumi maakte het enige Tiense doelpunt, al verprutste KVK nog enkele mooie kansen. Een matige prestatie waaruit trainer Claes heel wat leerde richting competitie. Nieuwste aanwinst Dylan Lambrecth debuteerde en maakte de eerste 45 minuten vol. De neusoperatie van Hannes Meeus is vlot verlopen. Hij hoopt eerstdaags al opnieuw aan te sluiten op training. Weeghmans is opnieuw wedstrijdfit.

22/08/2018

Kapitein Hannes Meeus liep op training een neusbreuk op. Hij ondergaat deze week een medische ingreep en moet enkele weken met een beschermend masker voetballen.

20/08/2018

Op woensdag 22 augustus oefenen onze beloften op het veld van Patro Maasmechelen. De spelersbus vertrekt om 17.30 uur. Supporters die mee willen betalen bij het opstappen 5 euro.

20/08/2018

De oefenpartij tegen Diegem Sport eindigde op 2-2. Twee keer kwam KVK op voorsprong via doelpuntenmakers Grancea en Lagrib in een partij waarin KVK Tienen niet moest onderdoen voor de tweede amateurklasser. Spit Bryan Yoka en linksachter Daan Matterne debuteerden in het Tiense shirt.Benali raakte in de eerste helft geblesseerd.

19/08/2018

Ontdek onze partnerbrochure