Op naar een prachtig seizoen met KVK Tienen!

KVK Tienen staat voor een belangrijke uitdaging met een nieuw seizoen bol van positieve verwachtingen. Iedereen heeft de afgelopen weken via Facebook en op deze website kunnen volgen hoe ons team zich heeft gevormd.
 
En gisteren was het zo ver: start van het seizoen 2018-2019.
 
Dank u allen
 
Als bestuur willen we in de eerste plaats een aantal mensen bedanken:
 
  • Alle vrijwilligers en medewerkers die zich elke week tomeloos inzetten om van KVK een succes te maken.
  • Alle ouders van de jeugdspelers die hun kinderen toevertrouwen aan onze trainers.
  • De trainers en e staf van de jeugd en het A-elftal die elke dag aan de slag gaan met onze jongste spelers.
 
Alles is nog niet perfect, maar we werken er aan. Alle goede raad is trouwens welkom.
 
Stamnummer 132 en Willy Schepers
 
Om dit alles te bereiken hebben we vanuit het bestuur hard gewerkt.
 
KVK Tienen heeft een bewogen geschiedenis. Bij het stamnummer 132 is het zelden 'een rustig' seizoen. Hoeft ook niet, we kennen dat ondertussen. Heel belangrijk om te benadrukken is dat de KVK-trein alleen kon vertrekken door de deskundigheid en de wilskracht van de voorbije jaren.
 
Onder leiding van erevoorzitter Willy Schepers kon de locomotief van KVK de rails terugvinden. Al was het soms eenvoudiger geweest om op te geven. Maar 'doorzetten en voortdoen' heeft het gehaald op falen. Willy Schepers heeft de scepter positief kunnen doorgeven aan een nieuwe ploeg. 
 
Daar kan geen enkel krantenartikel tegen op. We denken dan ook dat iedereen met eerbied, respect en met een dikke merci voor Willy, naar de voorbije periode kan terugkijken.
 
Nieuw KVK
 
Dat, beste supporters, is de basis van het nieuwe KVK.
 
Met Johan Vos als CEO, is er het afgelopen jaar een nieuwe ondernemer bijgekomen die samen met het nieuwe bestuur al het goede werk van Willy wil verderzetten.
 
Het nieuwe bestuur zal de club verder op sleeptouw neemt met dezelfde gedrevenheid als hun voorgangers. Want laat ons duidelijk zijn: het werk is niet af. KVK Tienen is een club die geworteld in een rijke traditie constant evolueert en bijstuurt mede op basis van de ervaring van voorheen.
 
Een aantal mensen verlieten het bestuur. Er is dus ervaring verdwenen, maar, en dat moet duidelijk zijn voor iedereen: ondertussen zijn er nieuwe mensen met nieuwe inzichten, een natuurlijke evolutie zoals in elke traditieclub.
 
Het nieuwe bestuur omarmt iedereen. We willen er ook zijn voor iedereen in de regio om het voetbalplezier te delen. Omdat KVK Tienen een deel is van zoveel mensen.  Een motor voor onze stad, een motivatie voor zoveel jonge sporters.
 
Op naar een prachtig seizoen!
 
Het KVK Tienen-bestuur
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Sint-Lenaarts
zondag 27 januari
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Grancea is geelgeschorst voor de wedstrijd op het veld van KRC Mechelen. Bogaerts (knie), Weeghmans (knie) en Lusadusu (enkel) sukkelden met kleine blessures maar raken fit. Selectie: Hannes, Mombaerts, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Cabumi, Convents, Lambrecth en Calgan.
19/01/2019

Voor de wedstrijd tegen het nummer drie K. Lyra-Lierse kan trainer Claes geen beroep doen op Lambrecth (geschorst) en Calgan (rug). Cabumi is twijfelachtig.  Selectie: Hannes, Mombaerts, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lagrib, Marchoul, Cabumi (?), Bourguignon, Benali en Convents.

12/01/2019

KVK Tienen won de oefenwedstrijd tegen derde amateurklasser Sporting Kampenhout met 3-0. Calgan opende de score voor de pauze. Nieuwkomer Convents schoot na de pauze meteen twee keer raak. Een wedstrijd met bij momenten mooi voetbal waarin de score hoger had kunnen oplopen. Amardeep Singh maakte na een langdurige blessure (beenbreuk) zijn wederoptreden en voetbalde een half uur mee. Doelman Hannes, Cabumi, Lambrecth, Grancea en Marchoul waren niet beschikbaar. 

05/01/2019

Twee nieuwe oefenwedstrijden op de agenda voor onze beloften. Op maandag 7 januari ontvangt men de beloften van Thes Sport. Op woensdagavond 16 janauri is Bekkevoort te gast. Aftrap telkens om 20 uur in het Bergéstadion.

05/01/2019

De nieuwe wedstrijdkalenders van onze jeugdwerking zijn beschikbaar op onze website. Je vindt ze op de pagina wedstrijdkalender in de rubriek Jong KVK.

28/12/2018

Op vrijdagavond 28 december oefenen de KVK-beloften in het Bergéstadion tegen Crossing Vissenaken. Aftrap om 19.30 uur.

28/12/2018

Op zaterdag 5 januari werkt KVK een oefenwedstrijd af tegen derde amateurklasser Sporting Kampenhout. Aftrap in het Bergéstadion om 15 uur.

22/12/2018

Het is wegens grote belangstelling jammer genoeg niet meer mogelijk te reserveren voor de gastronomische lunch voorafgaand aan de wedstrijd tegen K. Lyra-Lierse. Wie wil komen genieten van de door onze vele gasten gesmaakte topgastronomie op zondag kan alvast inschrijven voor de lunch van die andere topper: KVK Tienen - KFC Sint-Lenaarts op 27 januari. Het menu vind je hier.

19/12/2018

Iedereen is fit voor de wedstrijd op het veld van KFC Nijlen. Ook Benali die vorige week nog moest afhaken met een contractuur. Selectie: Hannes, Mombaerts, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan, Bourguignon en Benali.

15/12/2018

De stadionverlichting van het Bergéstadion kreeg onlangs een update is opnieuw gekeurd door de voetbalbond. KVK Tienen kan tijdens de wintermaanden opnieuw om 15 uur voetballen. De aftrap van de wedstrijd KVK Tienen - K. Lyra-Lierse is dan ook een half uurtje verlaat van 14.30 uur naar 15 uur.

11/12/2018

Ontdek onze partnerbrochure