Op naar een prachtig seizoen met KVK Tienen!

KVK Tienen staat voor een belangrijke uitdaging met een nieuw seizoen bol van positieve verwachtingen. Iedereen heeft de afgelopen weken via Facebook en op deze website kunnen volgen hoe ons team zich heeft gevormd.
 
En gisteren was het zo ver: start van het seizoen 2018-2019.
 
Dank u allen
 
Als bestuur willen we in de eerste plaats een aantal mensen bedanken:
 
  • Alle vrijwilligers en medewerkers die zich elke week tomeloos inzetten om van KVK een succes te maken.
  • Alle ouders van de jeugdspelers die hun kinderen toevertrouwen aan onze trainers.
  • De trainers en e staf van de jeugd en het A-elftal die elke dag aan de slag gaan met onze jongste spelers.
 
Alles is nog niet perfect, maar we werken er aan. Alle goede raad is trouwens welkom.
 
Stamnummer 132 en Willy Schepers
 
Om dit alles te bereiken hebben we vanuit het bestuur hard gewerkt.
 
KVK Tienen heeft een bewogen geschiedenis. Bij het stamnummer 132 is het zelden 'een rustig' seizoen. Hoeft ook niet, we kennen dat ondertussen. Heel belangrijk om te benadrukken is dat de KVK-trein alleen kon vertrekken door de deskundigheid en de wilskracht van de voorbije jaren.
 
Onder leiding van erevoorzitter Willy Schepers kon de locomotief van KVK de rails terugvinden. Al was het soms eenvoudiger geweest om op te geven. Maar 'doorzetten en voortdoen' heeft het gehaald op falen. Willy Schepers heeft de scepter positief kunnen doorgeven aan een nieuwe ploeg. 
 
Daar kan geen enkel krantenartikel tegen op. We denken dan ook dat iedereen met eerbied, respect en met een dikke merci voor Willy, naar de voorbije periode kan terugkijken.
 
Nieuw KVK
 
Dat, beste supporters, is de basis van het nieuwe KVK.
 
Met Johan Vos als CEO, is er het afgelopen jaar een nieuwe ondernemer bijgekomen die samen met het nieuwe bestuur al het goede werk van Willy wil verderzetten.
 
Het nieuwe bestuur zal de club verder op sleeptouw neemt met dezelfde gedrevenheid als hun voorgangers. Want laat ons duidelijk zijn: het werk is niet af. KVK Tienen is een club die geworteld in een rijke traditie constant evolueert en bijstuurt mede op basis van de ervaring van voorheen.
 
Een aantal mensen verlieten het bestuur. Er is dus ervaring verdwenen, maar, en dat moet duidelijk zijn voor iedereen: ondertussen zijn er nieuwe mensen met nieuwe inzichten, een natuurlijke evolutie zoals in elke traditieclub.
 
Het nieuwe bestuur omarmt iedereen. We willen er ook zijn voor iedereen in de regio om het voetbalplezier te delen. Omdat KVK Tienen een deel is van zoveel mensen.  Een motor voor onze stad, een motivatie voor zoveel jonge sporters.
 
Op naar een prachtig seizoen!
 
Het KVK Tienen-bestuur
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KVK Wellen
zondag 25 november
14.30 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Trainer Jo Claes kiest uit volgende spelers voor de wedstrijd op het veld van KFC Helson: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon. Singh is terug uit het buitenland en hervat de trainingen. Enkel Acke blijft uit.

18/11/2018

Voor de wedstrijd tegen KVC Houtvenne kiest trainer Claes uit volgende spelers Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan, Bourguignon. 

10/11/2018

Trainer Jo Claes selecteerde volgende spelers voor de wedstrijd op het ved van KFC Esperanza Pelt: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

03/11/2018

Spits Didier Cabumi (contractuur in dij) is hersteld en beschikbaar voor de wedstrijd tegen KSV Bornem. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Matterne, Grancea, Lambrecth, Cabumi, J. Vos, Calgan, Lagrib, Bourguignon, Nijsen.

27/10/2018

De uitwedstrijd op het veld van Esperanza Pelt is opnieuw verplaatst naar zondagmiddag 4 november (aftrap 15 uur) omwille van de eerste periodetitel. Alle ploegen die voor de eerste periodetitel in de running zijn, waaronder KVK Tienen, spelen op hetzelfde moment.

21/10/2018

Voor de wedstrijd op het veld van K. Ternesse VV is Cabumi nog onzeker. Hij sukkelt met een contractuur in de dij.Selectie: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi (?), Lambrecth, Calgan en Bourguignon. 

20/10/2018

Voor de wedstrijden tegen KESK Leopoldsburg maakte trainer Claes volgende brede selectie: Hannes, Nijsen, Claes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, J. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Benali, Lagrib, Marchoul, Cabumi, Lambrecth, Calgan en Bourguignon.

13/10/2018

Benali komt voor het eerste in de brede selectie voor de wedstrijd op het veld van Bilzerse-Waltwilder. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Lagrib, J. Vos, Bourguignon, Calgan, Benali en Nijsen.

06/10/2018

Christophe Dirix (overbelasting knie) en Willian Acke (kruisbanden knie) revalideren. Daan Matterne die LO studeert, mocht van de school zijn stageplaats niet verlaten en miste de donderdagtraining. Amardeep Singh startte de groepstrainingen. De selectie voor de wedstrijd tegen KFC Zwarte Leeuw: Hannes, Meeus, A. Vos, Weeghmans, Claes, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee spelers.

29/09/2018

Voor de wedstrijd op het veld van Sint-Lenaarts doet trainer Claes een beroep op Hannes, Mombaerts, Matterne, Bogaerts, Weeghmans, A. Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Calgan, J. Vos, Claes, Bourguignon en Lagrib en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Meeus en Lambrecth moesten verstek geven op training wegens ziekte.

22/09/2018

Ontdek onze partnerbrochure