Ontdek de Club van de 100. Om je nog meer thuis te voelen bij KVK Tienen.

Beste supporter van KVK Tienen,

KVK Tienen maakt zich op voor een nieuw voetbalseizoen. Indien u dat wenst kan u KVK Tienen nog een extra steuntje in de rug geven. Door een kleine bijdrage wordt u lid van de Club van de 100, de socio-club van KVK Tienen. U kan dan steeds terecht in de Club van de 100, de gezellige bar met zijn prima verzorging voor een aangename babbel. De ledenlijst wordt geafficheerd. U kan steeds een gast meebrengen.
 
Indien U nog iets meer wil bijdragen, is er het Beschermcomité. U ontvangt dan een abonnement voor de zittribune.  Uiteraard is U lid van de “Club van de 100”. Uw naam wordt vermeld op een aparte ledenlijst (tenzij u discretie wenst). Uw logo mag erbij. 
 
U kan ook kiezen voor onze business-seats. In de club van de 100 reserveren wij dan voor U gedurende het seizoen een tafel voor minimum 4 personen. U kan uw fanion of logo op de tafel plaatsen. 
 
Indien U deelneemt aan één van deze mogelijkheden, zorgen wij ervoor dat U steeds bij de eersten wordt verwittigd van alle belangrijke activiteiten. 
 
De bijdrage die gevraagd wordt is dezelfde als vorig seizoen : het lidmaatschap voor de Club van de 100 kost € 125, voor het Beschermcomité wordt € 1000 gevraagd. De business-seats kosten € 500 per stuk (min. 4, excl. BTW).
 
U kan uw bijdrage leveren door storting op rekeningnummer BE55 7340 3625 2444 - BIC: KRED BE BB van vzw RFC Tienen-Hageland met duidelijke vermelding van hetgeen U wenst of ter plaatse regelen. Indien U vragen heeft, aarzel dan niet ons te contacteren.
 
Met sportieve groeten,
Het KVK- bestuur
 
Label(s):

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
KVK Tienen ook volgend seizoen
in de tweede amateurklasse


jong-kvk

>> Kort

Supporters allen op post voor de barragewedstrijd voor het behoud in de tweede amateurklasse op het veld van KSV Bornem nu zondag 7 mei om 15 uur! Om zeker te zijn van het behoud en niet afhankelijk te zijn van de debatten in de hogere reeksen moet KVK deze wedstrijd winnen. Alle gele kaarten worden kwijtgescholden zodat er niemand geschorst is voor deze partij!

02/05/2017

KVK Tienen kwam tot een overeenkomst met aanvaller Mo Keita van TW3000. Vele clubs hengelden achter de goalgetter van de derdeprovincialer uit Tielt-Winge. KVK Tienen is dan ook blij het volgende seizoen te kunnen rekenen op de diensten van de beloftevolle aanvaller. Hij tekent een contract voor één seizoen.

28/04/2017

Voor de wedstrijd tegen Tempo Overijse kan KVK Tienen opnieuw rekenen op doelman Hannes. Ook Carton en Vos zijn in principe opnieuw inzetbaar. Weeghmans is wel nog geblesseerd. De selectie: Hannes, Beelen, Vos, Renson, Candel, Willems, Singh, Rosseels, Haroun, Grancea, Christophe Dirix, Carton, Blockx, Wanyberg, Eboigbe en Diouck.

22/04/2017
KVK kan voor de wedstrijd tegen R. Cappellen FC niet rekenen op Carton en Weeghmans. Ook Vos (scheurtje enkel) en doelman Hannes (enkel) liggen in de lappenmand.  De selectie: Beelen, Renson, Candel, Willems, Singh, Rosseels, Haroun, Grancea, C. Dirix, S. Dirix, Blockx, Wanyberg, Eboigbe, Diouck plus nog één aan te duiden speler.
08/04/2017

Na Amardeep Singh, Tom Blockx, Thibeau Caes en Christophe Dirix verlengde ook de technisch vaardige middenvelder Florin Grancea zijn overeenkomst met KVK Tienen met twee extra seizoenen.

05/04/2017

Spits Tom Blockx vond de voorbije wedstrijden opnieuw knap de weg naar doel en krijgt ook volgend seizoen het vertrouwen van de club. Hij verlengde zijn overeenkomst met een extra seizoen. Ook Christophe Dirix en belofte Thibeau Caes voetballen volgend seizoen nog in het Tiense shirt!

04/04/2017

Weeghmans en Carton zijn nog onbeschikbaar voor de wedstrijd tegen KFC Zwarte Leeuw, terwijl Diouck wegens twee keer geel een schorsing uitzit. De selectie: Hannes, Beelen, Puttenaers, Vos, Renson, Candel, Willems, Singh, Rosseels, Haroun, Grancea, Tits, Blockx, Wanyberg, Eboigbe.

25/03/2017

Voor de belangrijke zespuntenwedstrijd tegen KVW Zaventem ontbreken de gekwetsen Carton (rug) en Vos (adductoren). Weeghmans en Willems zijn geelgeschorst. Selectie: Hannes, Beelen, Puttenaers, Renson, Candel, Singh, Haroun, Grancea, Tits, Diouck, Jellal, Blockx en nog drie aan te duiden spelers.

12/03/2017

Raf Verhamme verruilt KVK Tienen volgend seizoen voor tweedeprovincialer Haasrode. De verdediger voetbalt sinds 2012 bij KVK Tienen, maar kwam dit seizoen nog niet in actie wegens een hardnekkige blessure. We willen Raf bedanken voor de mooie jaren en wensen hem succes toe met zijn verdere carrière.

08/03/2017

De Tiense beloften verloren afgelopen maandag met 1-2 van K. Rupel Boom FC. De toeschouwers zagen een aangename partij waarin onze doelman Vertessen enkele prima reddingen deed om de nul op het scorebord te houden. Toch liepen de bezoekers uit tot 0-2. KVK liet niet begaan en scoorde in de slotfase de aansluitingstreffer. In de laatste minuut miste Tienen vanop de stip nog de gelijkmaker.

07/03/2017

Volg KVK Tienen ook op Twitter