Afscheidswoord voor medewerker Emmanuel Closset Printervriendelijke versie

De club verneemt het overlijden van Emmanuel Closset, afgevaardigde van de U19 UEFA's KVK Tienen en sinds jaar en dag trouwe en toegewijde medewerker van Jong-KVK.

Een gewaardeerd engagement dat hij tot voor kort samen met zijn betreurde echtgenote Jeanne Struys waarmaakte. Hij werd 73 jaar. 

Tijdens de uitvaartplechtigheid richtte voorzitter Willy Schepers een woordje tot de aanwezigen ter ere van Emmanuel:

Beste familieleden, vrienden, kennissen,

Soms word je getroffen door herinneringen aan mensen, die niet meer "onder ons" zijn, in levende lijve bedoelen we dan. Maar ze zijn eigenlijk nog wel "onder ons". Ze blijven voortleven in onze herinnering.

Het ganse bestuur, medewerkers en spelers van KVK Tienen wensen hun bijzondere blijk van medeleven te betuigen bij het overlijden van Manuel, jarenlang trouwe medewerker in onze club.

Voetbal was zijn lust en zijn leven! Hij straalde van nature gezelligheid uit en maakte met iedereen snel contact. Met de komst van zijn kleinzoon Peter, binnen de jeugdopleiding, nam Manuel de taak van ploegbegeleider ter harte. Op iedere voetbalmatch was hij aanwezig. Later werd hij samen met zijn vrouw Jeanneke, die inmiddels en jammer genoeg enkele jaren geleden van ons is heengegaan, afgevaardigde van de Uefa junioren U19 tot op heden.

Manuel heeft maandenlang een ongelijke strijd geleverd tegen een ziekte, die hem heeft weggerukt uit ons midden. Moedig is hij tot het einde gebleven ook al heeft hij de laatste maanden veel geleden. Woensdag laatstleden is hij gestorven – Nu is er alleen nog de stilte, het verdriet, de pijn.

Iedereen, die Manuel van dichtbij heeft gekend, zijn werk en inzet wist te waarderen, dacht vaak aan hem. Andermaal verliezen we een trouwe medewerker, iemand van goud, onvervangbaar, met een hart voor de club, zonder eigenbelang.

Manuel, als tranen een trap konden vormen en herinneringen een brug, dan klommen wij met zijn allen naar de hemel en haalde je terug.

De leegte zonder jou zal altijd bij ons blijven
Maar veel fijne herinneringen verzachten onze smart
Voorgoed uit ons midden maar altijd in ons hart

We vergeten je nooit.

Rust zacht trouwe makker...

 

Label(s):

innige deelneming

ja idd hij stond altijd klaar voor de spelers en kvk tienen in het algemeen, heb hem nog gehad als afgevaardigde bij de nationale miniemen toen tienen nog derde of vierde klasse speelde samen met kleinzoon van hem.
Rip en sterkte aan de familie nabestaanden

innige deelneming

Veel sterkte in deze moeilijke tijd

innige deelneming

Innige deelneming aan de familie en de club KVK Tienen.
Zo'n mensen zijn heel belangrijk en onmisbaar in een club.
Heb de man persoonlijk gekent en was steeds klaar om eender
wat te doen als het om KVK ging.
Sterkte vanuit STVV

Medeleven

Mijn welgemeende medeleven bij dit overlijden.
Vriendelijke groeten,

Frank
Supporter OHL

>> Volgende wedstrijd

Tot in de
voorbereiding!
Hou de nodige afstand
en was regelmatig je handen


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

De eerste amateurklasse krijgt vanaf volgend seizoen een nieuwe naam: eerste nationale.

16/06/2020
Inkomende transfers: Jonas Laureys (Rupel Boom), Nick Spaenhoven (Rupel Boom), Axel Swerten (Patro Eisden Maasmechelen), Fred Farin (Rupel Boom), Dennis Van Vaerenbergh (FCV Dender EH), Ben Yagan (Patro Eisden Maasmechelen)
 
Uitgaande transfers: Dylan Vanwelkenhuysen (Brustem-Zepperen), Brecht Mombaerts (KVK Wellen), Marijn Convents (RC Hades), Jonathan Lusadusu (Overijse), Jannick Weeghmans (Spouwen-Mopertingen), William Acke (SK Kampenhout), Niel Bourguignon (KFC Diest) en Daimy Deflem (KFC Diest). We wensen hen veel succes bij hun nieuwe clubs!
 
Contractverlengingen: Hannes Meeus, Alexander Vos, Jonas Bogaerts, Lucas Damblon, Arthur Hannes, Amardeep Singh, Yari Deltour
 
28/03/2020

Vos en Convents trainden mee en geraken fit voor de wedstrijd tegen SK Pepingen-Halle. Matterne is geschorst. Selectie: Hannes, Amenga, Vos, Meeus, Weeghmans, Convents, Singh, Ventôse, Kempeneers, Claes, Bogaerts, Vanwelkenhuysen, Grancea, Deflem, Acke en Bourguignon.

07/03/2020

Opgelet: de geplande oefenwedstrijd van KVK Tienen tegen de beloften van OH Leuven, gepland vanavond 27 februari om 20 uur in het Bergéstadion gaat NIET door omwille van onverwachte wateroverlast.

27/02/2020
Voor de wedstrijd op het veld van KOSC Wijgmaal rekent trainer Claes op dezelfde spelers die een week eerder van Bocholt wonnen. Enkel Alexander Vos is twijfelachtig met een scheenbeenvliesontsteking. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Bogaerts, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Deflem, Kempeneers en Amenga..
22/02/2020

In het weekend van 29 februari en 1 maart is er geen competitievoetbal voor het eerste elftal van KVK Tienen. Op donderdag 27 februari wordt in het eigen Bergéstadion wel geoefend tegen de beloften van 1B-club OH Leuven. Aftrap om 20 uur.

22/02/2020

Jo Claes kan een beroep doen op een volledige spelerskern voor de wedstrijd tegen K. Bocholt VV. Enkel Hannes Meeus was eerder deze week ziek. Er is stormweer voorspeld. Vooralsnog ontving de club geen bericht over een afgelasting van de wedstrijd.

15/02/2020
Matterne keert terug bij de selectie voor de wedstrijd tegen Sporting Hasselt na een verplichte skireis. Alexander Vos ondervindt nog hinder van zijn onderbeen. Lucas Damblon (hamstrings) trainde voluit. Grancea was begin van de week ziek en is twijfelachtig. Selectie: Hannes, Meeus, Bogaerts, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Claes, Ventôse, Convents, Vanwelkenhuysen, Acke, Grancea (?), Damblon (?) Bourguignon en Amenga.
01/02/2020

Wegens financiële perikelen stapt KFC Duffel uit de competitie en worden alle punten verzameld in wedstrijden tegen de club geschrapt. Hierdoor verliest KVK Tienen drie punten in de rangschikking. KVK blijft wel aan de leiding op basis van het aantal gewonnen wedstrijden.

30/01/2020

Alexander Vos (hamstrings) is nog onzeker voor de wedstrijd tegen K. Berchem Sport. Doelman Mombaerts hervatte de trainingen. Selectie: Hannes, Meeus, Vos, Weeghmans, Matterne, Singh, Kempeneers, Bogaerts, Claes, Ventôse, Vanwelkenhuysen, Acke, Convents, Deflem, Bourguignon.

18/01/2020

Ontdek onze partnerbrochure