Mosselfestijn Jong KVK Tienen op vr. 5, za. 6 en zo. 7 oktober

Fijnproevers die Jong KVK Tienen een warm hart toedragen kunnen in het weekend van vrijdag 5, zaterdag 6 en zondag 7 oktober terecht in de kantine van het Bergéstadion voor heerlijke verse mosselen.

De lekkerste eet je bij KVK Tienen!

Ook dit jaar komen de mosselen van bij Van Bruystegem en worden ze klaargemaakt door chef Dominique en zijn team. Het aperitief serveren we in de Jupiler Club Lounge.

De opbrengst gaat naar de jeugdwerking van KVK Tienen. Ouders, grootouders, familie, vrienden, supporters, sponsors... iedereen welkom! 

Kom dus zeker langs op:

  • vrijdag 5 oktober vanaf 17.30 uur tot 21 uur
  • zaterdag 6 oktober vanaf 16.30 uur tot 21.30 uur
  • zondag 7 oktober van 11.30 uur tot 14.30 uur
Je kan kiezen uit: 
  • Mosselen natuur: 22 euro
  • Mosselen witte wijn: 24 euro
  • Mosselen kinderen: 15 euro
  • Vol-au-vent: 15  euro
  • Vol-au-vent kids: 10 euro
  • 2 curryworsten: 7 euro

Je kan per mail inschrijven via secretariaat@kvktienen.be! Vermeld zeker je naam, je bestelling en de dag waarop je langskomt. Indien je ook een tijdstip kan meegeven is dat extra handig om ons nog beter te organiseren.

De spelers van Jong KVK Tienen ontvangen ook een brief met invulstrookje dat men terug kan bezorgen aan de trainer of afgevaardigde.

Graag inschrijven voor 1 oktober 2018.

Graag tot dan!

Label(s):

>> Volgende wedstrijd

KVK Tienen
KFC Zwarte Leeuw
zondag 30 september
15 uur


jong-kvk

Ontdek onze partnerbrochure

>> Kort

Voor de wedstrijd op het veld van Sint-Lenaarts doet trainer Claes een beroep op Hannes, Mombaerts, Matterne, Bogaerts, Weeghmans, A. Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Calgan, J. Vos, Claes, Bourguignon en Lagrib en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Meeus en Lambrecth moesten verstek geven op training wegens ziekte.

22/09/2018

Doelman Nijsen komt in de selectie voor de wedstrijd tegen KRC Mechelen. Selectie: Hannes, Meeus, A. Vos, Claes, Weeghmans, Lusadusu, Bogaerts, Matterne, Marchoul, Grancea, Cabumi, Lambrecth, Nijsen en nog twee aan te duiden spelers

16/09/2018

De wedstrijd KVC Houtvenne - KVK Tienen is verplaatst van zaterdag 30 maart naar zondag 31 maart (15 uur).

09/09/2018

Buiten Singh en Acke is iedereen fit voor de wedstrijd op het veld van Lyra-Lierse. Benali heeft gelukkig geen meniscusletsel. De selectie: Hannes, Meeus, Weeghmans, A. Vos, Matterne, Lusadusu, Bogaerts, Grancea, Lambrecth, Marchoul, Cabumi, Bourguignon plus nog drie aan te duiden spelers na de beloftenmatch.

08/09/2018

KVK Tienen trapt de competitie af tegen KFC Nijlen met volgende selectie: Hannes, Mombaerts, Meeus, Bogaerts, Matterne, Bourguignon, Weeghmans, Marchoul, Alexander Vos, Lusadusu, Grancea, Cabumi, Claes, Calgan, Lambrecth en een aan te duiden speler na de beloftenwedstrijd. Benali (knie) is onbeschikbaar.

01/09/2018
Een ongeïnspireerd KVK kon niet overtuigen in de eerste helft van de oefengalop tegen derde amateurklasser KVW Zaventem. Kort na de pauze moest een nochtans attent keepende Hannes twee keer de bal uit zijn netten vissen, waaronder een mooi getrapte strafschop. Zaventem kon een tweede elfmeter even later niet benutten. De Tiense invallers brachten wel meer schwung in de partij. De ingekomen Lagrib en Lambrecth legden de 2-2 eindstand vast in de slotfase.
 
25/08/2018

KVK Tienen verloor de oefenwedstrijd van eersteprovincialer van Aarschot in eigen huis met 1-2. Cabumi maakte het enige Tiense doelpunt, al verprutste KVK nog enkele mooie kansen. Een matige prestatie waaruit trainer Claes heel wat leerde richting competitie. Nieuwste aanwinst Dylan Lambrecth debuteerde en maakte de eerste 45 minuten vol. De neusoperatie van Hannes Meeus is vlot verlopen. Hij hoopt eerstdaags al opnieuw aan te sluiten op training. Weeghmans is opnieuw wedstrijdfit.

22/08/2018

Kapitein Hannes Meeus liep op training een neusbreuk op. Hij ondergaat deze week een medische ingreep en moet enkele weken met een beschermend masker voetballen.

20/08/2018

Op woensdag 22 augustus oefenen onze beloften op het veld van Patro Maasmechelen. De spelersbus vertrekt om 17.30 uur. Supporters die mee willen betalen bij het opstappen 5 euro.

20/08/2018

De oefenpartij tegen Diegem Sport eindigde op 2-2. Twee keer kwam KVK op voorsprong via doelpuntenmakers Grancea en Lagrib in een partij waarin KVK Tienen niet moest onderdoen voor de tweede amateurklasser. Spit Bryan Yoka en linksachter Daan Matterne debuteerden in het Tiense shirt.Benali raakte in de eerste helft geblesseerd.

19/08/2018

Ontdek onze partnerbrochure